Muž olúpil vlastnú družku

NETKY.SK • 29 Máj 2012, 07:04 • 2 min
Muž olúpil vlastnú družku

Muž olúpil vlastnú družku - Krimi Vyšetrovateľ kriminálnej polície obvinil zo zločinu lúpeže 53-ročného muža z Trnavy, ktorý 23. mája na Zelenečskej ul.

slovakia

left justify in out

img

 Vyšetrovateľ kriminálnej polície obvinil zo zločinu lúpeže 53-ročného muža z Trnavy, ktorý 23. mája na Zelenečskej ul. v Trnave pristúpil k 51-ročnej žene a žiadal od nej peniaze. Ona mu však peniaze nedala a kráčala ďalej. Muž ju zozadu chytil za krk a zhodil na zem. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Michal Hanus.
      Ako uviedol, ženu ležiacu na zemi útočník niekoľkokrát kopol do hrudníka a palicou ju udieral po pravej ruke. "Bezbrannej žene siahol do vrecka bundy, z ktorej vybral 20 eur. Potom z miesta ušiel," konštatoval hovorca. Dodal, že takýmto konaním spôsobil poškodenej, vlastnej družke, zlomeninu pravej ruky a škodu vo výške 20 eur. Obvinenému, v minulosti trestanému mužovi, hrozí za uvedený skutok trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov. 

 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies