Muž neotvoril svoj vianočný darček už 47 rokov! Má na to dosť dobrý dôvod

NETKY.SK • 1 Január 2017, 06:00 • 2 min
Muž neotvoril svoj vianočný darček už 47 rokov! Má na to dosť dobrý dôvod

EDMONTON - Väčšina ľudí sa nevie dočkať času, keď si bude môcť otvoriť vianočné darčeky a tešiť sa z nich. Adrian Pearce z Edmontonu v Kanade má však „titánovú“ trpezlivosť. Zvedavosti odoláva už takmer 50 rokov.

slovakia

left justify in out

Adrian v roku 1970 dostal na Vianoce darček od svojej prvej vážnej lásky Vicki. V ten istý okamih sa s ním aj rozišla. Aké kruté...

 

img

 

"Dala mi darček a súčasne ma poslala k vode. Zobral som si ho domov. Bola to dlhá cesta, bol som naštvaný a cítil som všetky tie veci, ktoré cítite, keď sa s vami niekto rozíde. A tak som položil darček pod vianočný stromček. Po tom, ako si celá moja rodina otvorila darčeky, ten jeden ostal zabalený. Sľúbil som, že ho nikdy neotvorím,“ vysvetlil Adrian pre CBC.

 

img

 

Odvtedy uplynulo už 47 rokov a darček je stále zabalený. Nikto nevie, čo je vnútri, snáď len Vicki.

 

Adrian tajomný balíček každý rok pokladá pod stromček a nikdy ho neotvorí. Dnes má už ženu aj deti, ale tento zvyk udržuje.

 

Priznal, že verí v opätovné stretnutie s Vicki, kedy by ho otvorili spoločne. Pokúšal sa ju aj kontaktovať ale žiadne číslo, ktoré získal, nebolo jej.

 

"Možno ani nechcem vedieť, čo je v ňom. Momentálne je viac vzrušujúcejšie chovať to tajomstvo,“ povedal. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies