Muž napodobňoval scénu z porna: Strčil si do zadku živého úhora!

NETKY.SK • 10 Apríl 2013, 13:51 • 2 min
Muž napodobňoval scénu z porna: Strčil si do zadku živého úhora!

ŠANGHAJ - Nemenovaný muž z čínskeho mesta Fo-šan v provincii Kuang-tung skončil na pohotovosti po tom, čo si do zadku strčil živého, 50-centimetrového úhora.

slovakia

left justify in out

Chirurgom trvalo celú noc, kým sa im rybu podarilo dostať z mužovho tela. Ten uviedol, že si úhora strčil do zadku, keď napodobňoval scénu z pornografického filmu.

"Úhor sa jednoducho snažil nájsť cestu von. Keď sme ho vybrali, ešte stále žil, ale krátko na to zomrel, čo bolo preňho pravdepodobne vykúpením. Išlo o naozaj hlúpy nápad, ktorý mohol mužovi spôsobiť vážne zranenia. Tieto úhory totiž majú malé, ale veľmi ostré zuby," vyhlásil jeden z lekárov. O prípad sa už zaujíma aj polícia, ktorá chce muža vypočuť v súvislosti s týraním zvierat. Pred tromi rokmi sa podobný prípad skončil úmrtím iného Číňana, ktorému úhor rozhrýzol vnútornosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies