Muž najskôr z topiacej lode zachránil psa, až potom manželku!

NETKY.SK • 8 August 2013, 15:00 • 2 min
Muž najskôr z topiacej lode zachránil psa, až potom manželku!

JOHANNESBURG – V živote treba mať zrovnané priority. Graham Anley ich očividne má a jeho žena nepatrí zrovna na prvé miesto. Sheryl Anleyová zistila manželov rebríček priorít až keď sa začala potápať ich jachta.

slovakia

left justify in out

Manželský pár sa plavil so svojou jachtou na ostrov Madagaskar, keď zrazu narazili na útes a plavidlo začalo naberať vodu. Graham Anley, ktorý pracuje ako dobrovoľník v Juhoafrickom národnom morskom záchrannom inštitúte, sa rozhodol, že ako prvého z potápajúcej sa jachty zachráni ich 9-ročného  Jack Russel teriéra menom Rosie. Po záchrane psa začal ratovať aj svoju manželku.

Podľa portálu South Africa's News mala „Rosie dokonca aj svoju špeciálnu záchrannú vestu, so zabudovaným stroboskopom.“ Manželka Sheryl Anleyová médiám vyjadrenie neposkytla, ale je určite každému jasné, že Graham najbližšie dva týždne teplé jedlo doma na stole neuvidí.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies