Chelsea hľadá nového trénera, zameralo sa hlavne na dve mená

NETKY.SK • 12 Jún 2019, 11:49 • 2 min
Chelsea hľadá nového trénera, zameralo sa hlavne na dve mená

LONDÝN - Svetoznámy anglický veľkoklub FC Chelsea už prišiel o svoju najväčšiu hviezdu. To ale nemusí byť ani zďaleka všetko. Tréner Sarri údajne prevezme post v Juventuse Turín, a tak musia "The Blues" zháňať nového manažéra. Do úvahy prichádza aj jedna z klubových legiend a ikona anglického futbalu.

slovakia

left justify in out

FC Chelsea nemôže zrejme do novej sezóny počítať so svojím terajším trénerom Maurizia Sarriho, ktorého médiá spájajú s Juventusom Turín. V hre je však podľa denníka Daily Mall bývalá ikona londýnskeho klubu Frank Lampard, či tréner Ajaxu Amsterdam Erik ten Hag, ktorý sa prepracoval so svojím mužstvom cez predkolá až do semifinále Ligy majstrov. 

 

 

Lampard odohral za Chelsea počas trinástich sezón celkovo 648 zápasov, strelil 211 gólov a bol pri všetkých veľkých úspechoch od príchodu Romana Abramoviča. V súčasnosti vedie druholigové Derby County s ktorým sa dostal až do play off o postup do Premier League, kde však nestačili na Aston Villu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Another solid week of training #dcfc 🐏

Príspevok, ktorý zdieľa Frank Lampard (@franklampard),

 

V prípade, že by niekdajší stredopoliar naozaj prevzal tím Chelsea, musel by sa vyrovnať s viacerými problémami. Londýnčania totiž až do budúceho leta nesmú registrovať nových hráčov pre porušenie pravidiel pri prestupoch neplnoletých. Proti trestu bojujú na Športovom arbitrážnom súde (CAS). Chelsea si v minulej sezóne zabezpečila účasť v Lige majstrov, keď obsadila tretie miesto v tabuľke a zvíťazila aj v Európskej lige UEFA. Strata Hazarda im však poriadne narušila kostru celého tímu. 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies