Muž chcel v čakárni ambulancie zapáliť niekoľko ľudí

NETKY.SK • 13 Júl 2023, 13:30 • 2 min
Muž chcel v čakárni ambulancie zapáliť niekoľko ľudí

ROŽŇAVA - V čakárni pred jednou z ambulancií v Rožňave polial muž v stredu (12. 7.) niekoľko ľudí pravdepodobne horľavou látkou a osoby sa pokúsil zapáliť. Útočníka sa polícii podarilo zadržať.

slovakia

left justify in out

Uviedla to hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová.

 

"Muž polial niekoľko tam sediacich osôb na rôznych častiach hlavy a tela doposiaľ neznámou, pravdepodobne horľavou, látkou a snažil sa ich zapáliť. V tomto konaní mu však bolo zabránené," uviedla Ivanová. Ako dodala, doba liečenia osôb doposiaľ nebola špecifikovaná. Polícia muža po zadržaní eskortovala do cely predbežného zaistenia. V súvislosti s prípadom bolo začaté trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví spáchaný v štádiu pokusu v súbehu s prečinom nebezpečného vyhrážania. "Vzhľadom na počiatočné štádium vyšetrovania bližšie informácie nateraz nie je možné poskytnúť," skonštatovala krajská policajná hovorkyňa s tým, že doposiaľ nebolo vznesené obvinenie žiadnej osobe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
TASR/KB Netky, Foto: TASR
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies