Munteanu rezignoval na post trénera Astra Giurgiu

NETKY.SK • 29 Apríl 2015, 10:37 • 2 min
Munteanu rezignoval na post trénera Astra Giurgiu

BUKUREŠŤ - Dorinel Munteanu rezignoval na post trénera futbalistov rumunského tímu FC Astra Giurgiu. Stalo sa tak len dva mesiace po tom, ako na lavičke minuloročného víťaza Rumunského pohára nahradil bývalého sovietskeho útočníka Olega Protasova. Informáciu priniesla agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Munteanu, ktorý je so 134 štartmi najúspešnejším rumunským reprezentantom, sa vzdal funkcie po päťzápasovej sérii bez víťazstva. Vedenie Astry, ktorá je so 41 bodmi po 28 kolách na 5. mieste, reagovala na situáciu bleskovo a oznámilo, že štvrtým trénerom tímu v tejto sezóne sa stal Marius Sumudica. "Nie som Mourinho a netvrdím, že ideme vyhrať ligu. Naším cieľom je dostať sa na také miesto, aby sme hrali na budúci rok v európskych pohároch," povedal Sumudica, ktorý sa trénerom Giurgiu stal už tretíkrát.

 

O svoje miesto v rumunskej lige prišlo od začiatku sezóny už 30 trénerov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies