Boris Kollár: Za chvíľu tu už budeme mať občiansku vojnu. Toto si asi neželá nikto!

NETKY.SK • 8 September 2021, 13:06 • 2 min
Boris Kollár: Za chvíľu tu už budeme mať občiansku vojnu. Toto si asi neželá nikto!

BRATISLAVA - Predseda Národnej rady SR a líder hnutia Sme rodina Boris Kollár je rád, že sa situácia v strane Za ľudí rozčesla. Verí, že odchodom frakcie okolo ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej nastane v strane Za ľudí pokoj.

slovakia

left justify in out

Povedal to na dnešnej tlačovej konferencii. "Som veľmi rád, že konečne po dlhých mesiacoch sa toto rozčeslo. Verím, že odchodom fracie pani Kolíkovej už nastane v strane Za ľudí pokoj, zmier a pani ministerka bude mať čas venovať sa veciam na ministerstve. Bude mať čas vložiť sa do exekučnej amnestie." 

 

Prečítajte si: Peter Pčolinský: Názov Za ľudí by mal ísť z koaličnej zmluvy preč!

 

Predpokladá, že koalícia konečne naplní sľuby, ktoré dala ľuďom. "Pevne verím, že sa vrátime k tomu, prečo sme vznikli. Aby sme pomáhali ľuďom."

 

​O boji v strane Za ľudí povedal: "To bolo až nechutné." 

 

"Želám Veronike Remišovej pevné nervy!" Kollár povedal, že nebude žiadať ničí odchod. Len žiada od svojich partnerov, aby sa prestali vadiť.

 

Možno vás zaujme: Je to potvrdené! Členovia frakcie okolo Kolíkovej vstúpili do klubu SaS


Nespokojné krídlo Za ľudí okolo ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej dnes oznámilo, že opúšťa stranu Za ľudí a vstupuje do poslaneckého klubu strany Sloboda a Solidarita. 

 

Kollár spomenul, že by sa nemali riešiť žiadne škriepky a hádky. Mrzí ho, že niektorí politici a médiá rozoštvávajú spoločnosť. "Konečne by sme mali otočiť a začať ten národ spájať, lebo za chvíľu tu už budeme mať občiansku vojnu. Toto si asi neželá nikto!"

 

 

 



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies