Multiotecko Boris Kollár mal údajne poslať expartnerku dvakrát na potrat. Telefónny záznam však svedčí o opaku

NETKY.SK • 10 September 2023, 19:55 • 2 min
Multiotecko Boris Kollár mal údajne poslať expartnerku dvakrát na potrat. Telefónny záznam však svedčí o opaku

Bývalá priateľka poslanca parlamentu Kollára tvrdí, že s ňou chcel mať dvakrát dieťa, napokon ju však vraj poslal na interupciu proti jej vôli. Vo zverejnenom videu tvrdí, že sa do neho bezhlavo zamilovala, spomína aj svoje „daddy issues“.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Slovenská infuencetrka Ema Ferusová, na youtubovom kanáli známala ako„Pimpinocka,“ pred šiestimi dňami uverejnila video, v ktorom odhaluje detaily svojho vzťahu s predsedom parlamentu Borisom Kollárom. V jej videu vystupuje aj jej otec, často označovaný ako súčasť nitrianskeho podsvätia.
Ako to všetko začalo

V spomínanom videu prehovorila, že do národnej rady poslala 149 obálok s USB kľúčom a s videom, kde anonymne priznala vzťah s Kollárom a obvinila ho, že ju donútil ísť na potrat.

Sťažuje sa, že napriek svojej námahe a tomu, že list dostali aj médiá, sa jej nevenovala dostatočná pozornosť a nebola braná vážne.
Vo videu sa teda rozhodla odhaliť identitu a presvedčiť ľudí o svojej pravde.

„Mladá láska"

S Kollárom sa začala stretávať v roku 2021, prišlo k zoznámeniu cez Instagram a následne aj k osobným stretnutiam. Infuencerka tvrdí, že po troch mesiacoch jej Kollár dal ultimátum, že pokiaľ s ním chce naďalej udržiavať kontakt, bude musieť s ním začať spávať.

Keďže (ako tvrdí) bola láskou celá bez seba, na ultimátum pristúpila. Vo videu dodáva, že vždy mala rada starších mužov, ktorí jej majú čo dať. Toto vysvetľuje tým, že má „daddy issues.“

Po niekoľkých mesiacoch vzájomného pomeru ju podľa jej slov požiadal o vysadenie antikoncepcie, čo aj urobila. Na zázname vidno správy, kde Kollár píše, že ju chce „napustiť“.

Nútený potrat

Pri príchode prvého tehotenstva však multiotecko od tohto rozhodnutia rýchlo ustúpil, pričom Ferusovej to údajne vysvetlil tým, že v rovnakom čase čakal dieťa s jeho partnerkou. Mal ju poslať na potrat, čo aj údajne urobila.

Dôkazom majú byť záznamy o ukončení tehotenstva, ktoré mladá 21-ročná influencerka poskytla Televízii Markíza. Prvý potrat sa mal vykonať v Leviciach a podľa záznamov z bankovej aplikácie, ktoré videu zverejnila, ho Kollár zaplatil a poslal jej na tento účel 600 eur.
Na zázname môžeme vidieť aj dve transakcie z Kollárovho účtu – jedna vo výške 600 a druhá 700 eur.

Druhý pokus

Po tom, čo prišla o prvé dieťa, údajne politika stále milovala a vo videu tvrdí, že ju presvedčil, že sa o to pokúsia znova.
To sa aj podarilo, no keď správu šéfovi parlamentu oznámila, začal ju opäť presviedčať, aby si dieťa nenechala. Ona už na potrat ísť však nechcela a podľa vlastných slov a zo slzami v očiach tvrdí, že ju k potratu psychicky donútil a v roku 2023 si kvôli tomu chcela siahnuť na život.

Nakoniec však želaniu vyhovela a druhé ukončenie tehotenstva vo Viedni jej opäť predseda parlamentu zaplatil.

 

Výzva na odchod z politiky

Spolu s jej otcom Ferusová Borisa Kollára vyzývajú na odchod z politiky a hlavne zo strany Sme Rodina.

„Nemá city, dievčatá neverte prázdnym slovám,“ odkázala ženám na konci videa zdrvená influencerka.

Predseda parlamentu sa bránil na tlačovej konferencii, kde milenecký pomer s dcérou osoby nitrianskeho podsvetia nepoprel, no tvrdil, že ju na potrat nikdy neposlal a ide o výmysly, za ktorých zverejnenie jej mal Zoroslav Kollár zaplatiť 40-tisíc eur.

Diskreditačná kampaň

Túto skutočnosť chce dokázať záznamom telefonátu s Ferusovou, kde mu influencerka oznamuje, že jej boli ponúknuté tieto peniaze za zdiskreditovanie vrcholového politika. V dlhšej konverzácii Kollára dokonca varuje, že sa ho niekto snaží zdiskreditovať a spomína, že na žiadnom potrate nebola.

V kontraste s jej dlhším videom sa jedná o úplne odlišné verzie. Nie je teda jasné, či peniaze prijala a jedná sa o volebnú antikampaň alebo pravdivé odhalenie.
Kollár sa odvoláva na záznam a opakovane odmieta, že by kedykoľvek ženu poslal na potrat.

Isté však je, že aspoň doteraz sa Boris Kollár rodičovskej zodpovednosti vôbec nebál, práve naopak.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lucie Balgová
foto: Foto N/Tomáš Benedikovič
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies