Lionel Messi nenastúpi v 1. kole španielskej ligy v Bilbau

NETKY.SK • 16 August 2019, 07:59 • 2 min
Lionel Messi nenastúpi v 1. kole španielskej ligy v Bilbau

BARCELONA - Argentínsky futbalista Lionel Messi nenastúpi v drese FC Barcelona na úvodný duel nového ročníka španielskej La Ligy.

slovakia

left justify in out

Nechce si zhoršiť zranenie lýtka, ktoré si privodil na tréningu minulý týždeň. Obhajca titulu nastúpi už v piatok na trávniku Bilbaa.

 

 

Messi vynechal záverečné prípravné stretnutia proti Neapolu. "Neriskujeme so žiadnym hráčom, o to viac s Leom. Jeho rekonvalescencia prebieha dobre, ale ešte chvíľu počkáme," povedal na štvrtkovej predsezónnej tlačovej konferencii tréner Ernesto Valverde.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔴🔵

Príspevok, ktorý zdieľa Ernesto Valverde️️️ (@ernesto__valverde),

 

Kouč sa nevyhol ani otázke o možnom návrate Brazílčana Neymara a odchode niektorých hráčov do Paríža St. Germain: "Veľa vám o tom nepoviem, nie som v centre tohto diania. Do 31. augusta sa môže stať všeličo. Dúfam, že Nelson Semedo s nami zostane, ale závisí to aj od jeho výkonu."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙏🏽🇧🇷❤️

Príspevok, ktorý zdieľa 3n310ta 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr),

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies