Akadémia Tomiho KIDA Kovácsa aj tento rok organizuje denné tábory Junior Kid Champ Camp

NETKY.SK • 29 Jún 2023, 10:45 • 2 min
Akadémia Tomiho KIDA Kovácsa aj tento rok organizuje denné tábory Junior Kid Champ Camp

MATÚŠKOVO - Akadémia Tomiho KIDA Kovácsa organizuje tento rok v auguste denné tábory Junior Kid Champ Camp. Pripravené sú 2 termíny a akadémia sľubuje, že účastníci zažijú veľa zábavy a športu.

slovakia

left justify in out

Majster sveta v profesionálnom boxe a v súčasnosti najúspešnejší slovenský boxer Tomi KID Kovács a jeho akadémia aj tento rok zorganizujú denné tábory Junior Kid Champ Camp. Prebiehať budú v auguste počas 2 termínov: 7. - 11. augusta a 21. - 25. augusta v Akadémii Tomiho KIDA v obci Matúškovo.

 

img

Na programe budú podľa počasia zrejme aj opekačky či stanovačky.

 

Tábory sú určené pre deti od 6 do 14 rokov a organizátori si pre ne prichystali tradične pestrý športový a animačný program. Deti zažijú kopec zábavy, športu a jeden deň dokonca aj prespia na Akadémii. Každý deň budú deti bodované, a tí najlepší získajú titul!

 

"Pre detičky budú počas týždňa pripravené športové tréningy s prvkami boxu, športové súťaže, tvorivé dielne, taktiež im ukážeme starostlivosť o hospodárske zvieratká a sami si to budú môcť vyskúšať. Každý deň pôjdu do soľnej jaskyne, je plánovaná návšteva ZOO v Maďarsku alebo v Kráľovej, zo štvrtka na piatok bude plánovaná aj opekačka spolu s rodičmi + prespatie na Akadémii – bude to samozrejme prispôsobené počasiu, tzn. buď ako stanovačka vonku alebo sa bude spať v priestoroch Akadémie. Téma denného tábora je Champ camp, tzn. že budeme počas celého týždňa vyberať šampiónov Akadémie. Každý deň budú deti dostávať body za športové výkony, tímovosť a spoluprácu. Šampióni budú na záver campu odmenení zlatou, striebornou a bronzovou medailou," uviedol Tomi KID Kovács.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies