Mucha porušil zákaz: Dostal 250 hodín verejnoprospešných prác

NETKY.SK • 15 Marec 2013, 11:23 • 2 min
Mucha porušil zákaz: Dostal 250 hodín verejnoprospešných prác

LIVERPOOL - Slovenský futbalový brankár Ján Mucha z FC Everton musí za porušenie zákazu šoférovať odpracovať 250 hodín verejnoprospešných prác. Ako vo štvrtok informoval denník Liverpool Echo Mucha na polícii vypovedal, že o zákaze nevedel, keďže nečítal doručenú poštu a celú vec prenechal na zástupcov jeho klubu.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročného Muchu zadržala kontrola ešte 21. februára, keď šoféroval jeho Audi Q7 v meste. Následné preverenie ukázalo, že mu stále platí zákaz riadiť motorové vozidlo, keďže nazbieral príliš veľa trestných bodov. "Pri výsluchu povedal, že o treste nevie, ani o trestných bodoch. Uviedol, že nečítal vlastnú poštu a nechal vec riešiť klubu," citoval Liverpool Echo vyšetrovateľku Debbie Byrneovú. Muchova obhajkyňa Michelle Brownová uviedla, že "Mucha si len zle prepočítal dátum vypršania trestu, žije vo veľmi izolovanom svete a v budúcnosti by sa mal viac starať o vlastné záležitosti".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies