MS17: Ohlasy médií na zápas Slovenska: Veľký obrat sa nekonal

NETKY.SK • 10 Máj 2017, 11:30 • 2 min
MS17: Ohlasy médií na zápas Slovenska: Veľký obrat sa nekonal

KOLÍN NAD RÝNOM - Prinášame vám hhlasy médií po utorňajšom zápase Slovensko - Dánsko (3:4 po sam. nájazdoch) v A-skupine hokejových majstrovstiev sveta v Kolíne nad Rýnom a Paríži 2017:

slovakia

left justify in out

iSport.cz (ČR): "Veľký slovenský obrat sa nekonal. Vyrovnali zo stavu 0:3 na 3:3, napriek tomu padli. Slovenskí hokejisti síce čiastočne napodobnili český obrat s Fínskom, ale v rozhodujúcich samostatných nájazdoch sa nakoniec na nemeckom ľade radoval súper z Dánska."

iDnes.cz (ČR): "Slovensko dokázalo zmazať vedenie Dánska 3:0, v samostatných nájazdoch bol však jediným úspešným strelcom Morten Green, ktorý rozhodol o výhre Dánov 4:3."

IIHF: "Dánsko pred poslednou dvadsaťminútovkou viedlo 3:0, ale Slovensku sa podarilo doviesť zápas do predĺženia. Morten Green v nájazdoch vystrelil Dánom výhru. Bola ich prvá nad Slovákmi za sedem rokov."

sport.cz (ČR): "Slováci po heroickom výkone padli v nájazdoch."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies