Mráz a Bukata svorne: Už nesmieme strácať body

NETKY.SK • 19 Apríl 2016, 14:35 • 2 min
Mráz a Bukata svorne: Už nesmieme strácať body

GLIWICE - Aktuálne druhé mužstvo najvyššej poľskej futbalovej súťaže Piast Gliwice odohrá v priebehu tohto týždňa dva dôležité duely proti Lechu Poznaň a Lechii Gdansk, ktoré dajú odpoveď na otázku, či bude tím trénera Radoslava Látala bojovať až do konca s Legiou Varšava o majstrovský titul.

slovakia

left justify in out

Piast si výrazne skomplikoval situáciu v ostatnom dueli s Cracoviou Krakov (1:1), v ktorom inkasoval vyrovnávajúci presný zásah v poslednej minúte. Ak by dotiahol zápas do víťazného konca, strácal by na Legiu jediný bod. Takto je rozdiel medzi súpermi trojbodový.

 

"V Poznani budeme bojovať tak, ako s Cracoviou. Na trávniku necháme všetko, dúfam, že to bude stačiť na dobrý výsledok. To, čo sa nám prihodilo na konci stretnutia s Cracoviou, sa nám už nesmie stať," vyhlásil pre Przeglad Sportowy český reprezentant vo farbách gliwického tímu Kamil Vacek.

 

"Nemôžeme zalamovať rukami. Pred nami je ďalší dôležitý zápas. Dobre, že s Lechom hráme už v utorok. Máme v sebe správnu športovú zlosť a do Poznane ideme po tri body," nadviazal mladý slovenský stredopoliar Martin Bukata.

 

"Ešte to nie je veľká strata na Legiu. Už však nesmie ďalej narastať, ak chceme hrať o titul. A to určite chceme," povedal ďalší Slovák Patrik Mráz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies