Moyes Fergusonovi: Trofej Community Shield patrí Vám

NETKY.SK • 12 August 2013, 09:25 • 2 min
Moyes Fergusonovi: Trofej Community Shield patrí Vám

LONDÝN - Tréner futbalistov Manchestru United David Moyes venoval víťazstvo v anglickom futbalovom Superpohári svojmu predchodcovi na lavičke "červených diablov" Alexovi Fergusonovi.

slovakia

left justify in out

"Jediný spôsob, ako môžete získať Charity Shield, je vyhrať predtým ligovú súťaž alebo národný pohár a to sa podarilo Alexovmu tímu v minulej sezóne," skromne poznamenal 50-ročný Škót pre klubovú stránku manutd.com a dodal: "Táto trofej patrí Sirovi Alexovi. Ak sedí doma a sleduje nás, tak mu odkazujem, je to pre Vás Sir Alex. Za to, ako ste si počínali v uplynulom ročníku. Vy ste vyhrali Premier League."

United získal Community Shield už rekordný dvadsiatykrát. O jeho víťazstve nad Wiganom Athletic (2:0) na Wembley rozhodli dva góly holandského reprezentanta Robina Van Persieho v 6. a 59. min. "Robin bol dôležitou súčasťou tímu už v predošlej sezóne a dnes to znovu potvrdil," povedal bývalý tréner Evertonu Moyes. 

Pre Moyesa je to prvá získaná trofej s mužstvom z Old Traffordu. "Na tomto slávnom štadióne som bol už párkrát, niekedy som vyhral, inokedy zas prehral. Tentoraz som však na Wembley viedol Manchester United a bola tu so mnou aj moja rodina. Som si istý, že bude veľmi hrdá," dodal David Moyes. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies