Mourinho varoval hráčov Chelsea pred návštevou nevestincov v Bangkoku

NETKY.SK • 29 Máj 2015, 11:55 • 2 min
Mourinho varoval hráčov Chelsea pred návštevou nevestincov v Bangkoku

BANGKOK – Futbalový tím Chelsea včera dorazil do Bangkoku, kde ich v sobotu čaká priateľský zápas s thajským All-Stars výberom.

slovakia

left justify in out

Chelsea je čerstvým majstrom anglickej Premier League, avšak namiesto zaslúženého odpočinku si museli ísť splniť povinnosti voči svojim sponzorom na druhý koniec sveta. Je to celkom divné, že tím po dlhej sezóne ide odohrať priateľský zápas tisíce kilometrov ďaleko, ale to je obraz moderného futbalu.

Znamená to, že letná prestávka pre Chelsea bude kvôli tomuto výletu o niečo kratšia a je to pravdepodobne tá posledná vec, čo by si tréner José Mourinho prial.

Keďže oslavy majstrovského titulu sú stále čerstvé, tak sa Mourinho právom obáva, či sa jeho zverenci v Bangkoku nespustia viac než obvykle. Otvorene ich varoval, aby sa vyhýbali nočným podnikom a najmä nevestincom. Tréner Mourinho dovolil hráčom ísť nakupovať, ale prostitútky majú zakázané.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies