Mourinho skončil! Manchesteri United musí narýchlo angažovať dočasného trénera

NETKY.SK • 18 December 2018, 11:14 • 2 min
Mourinho skončil! Manchesteri United musí narýchlo angažovať dočasného trénera

Manchester - Portugalský tréner Jose Mourinho ukončil v utorok svoje pôsobenie v anglickom futbalovom klube Manchester United. Stalo sa to dva dni po prehre v ligovom derby s FC Liverpool 1:3, po ktorom Man Utd figuruje na šiestom mieste tabuľky s 19-bodovým mankom na rivala.

slovakia

left justify in out

"Manchester United oznamuje, že Jose Mourinho opustil klub s okamžitou platnosťou. Ďakujeme mu za jeho odvedenú prácu a želáme mu úspechy v budúcnosti. Do konca sezóny angažujeme dočasného kouča, kým klub dôkladne vyberie nového trénera," znie stanovisko na oficiálnej webstránke "červených diablov".

 

Päťdesiatpäťročný Mourinho prišiel na Old Trafford v máji 2016. V prvej sezóne vo funkcii doviedol United k víťazstvu v Európskej lige aj anglickom Ligovom pohári.

 

Manchester postúpil v tomto ročníku do osemfinále Ligy majstrov, kde sa na jar stretne s Parížom St. Germain, ale nedarí sa mu v najvyššej domácej súťaži. V nedeľu utrpel piatu prehru a za FC Chelsea na štvrtej priečke zaostáva o jedenásť bodov.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies