Mountfield deklasoval Banskú Bystricu 7:1

NETKY.SK • 18 November 2012, 19:40 • 2 min
Mountfield deklasoval Banskú Bystricu 7:1

Mountfield deklasoval Banskú Bystricu 7 1 - Hokej Domáci, posmelení dvoma víťazstvami v predchádzajúcich kolách, začali tento duel výborne. Od 38.

slovakia

left justify in out

img

Domáci, posmelení dvoma víťazstvami v predchádzajúcich kolách, začali tento duel výborne. Od 38. sekundy hrali síce v oslabení, ale po chybe hráčov spod Urpína Murček prihral Vartovníkovi a ten sa nemýlil - 1:0. Hral sa rýchly hokej, domáci sa prekonávali a boli mimoriadne efektívni. V 7. minúte po akcii Miklošovica a Petrušku zvýšil Fadrný. Tréner Országh si potom zobral oddychový čas. Domáci sa ubránili štvorminútovej presilovke hostí o 1 hráča, keď ich párkrát podržal Šúrek. V 12. minúte martinskí hokejisti využili zlé striedanie hostí - Fardný z pravého krídla dobre vystrelil, Dzubina len vyrazil a Vartovník pridal svoj druhý gól - 3:0. 

Aj úvod 2. tretiny sa domácim vydaril a Markovič bombou do ľavého vinkla strelil 4. gól Mountfieldu. Do banskobystrickej brány potom namiesto Dzubinu nastúpil junior Košarišťan. V 28. minúte sa domáci tešili už piatykrát, keď Markovič vystihol zlú prihrávku Košarišťana, obišiel bránku a puk zasunul za chrbát brankára. V 30. minúte mohol Lukačevič znížiť, ale Šurek bol proti. Z protiútoku Petruška prestrelil Košarišťana a do brány hostí sa opäť vrátil Dzubina. Až v 35. minúte boli úspešní aj hostia, keď znížil Petro. V 39. minúte mohol zvýšiť Lažan, ale samostatný nájazd mu Dzubina chytil. 

Aj 3. tretina sa hrala pod taktovkou domácich. Tí často podkurovali pred Dzubinom, presadil sa však už len Važan v 49. minúte z presilovky na 4:3. Hosťom nič nevychádzalo a výborný Šurek si poradil so všetkými ich streleckými pokusmi. A tak sa v Martine nakoniec zrodilo nečakane vysoké víťazstvo Mountfieldu.


MHC Mountfield - HC'05 Banská Bystrica 7:1 (3:0, 3:1, 1:0)

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies