Motorový ostrov pre bohatých: Daj 8 miliárd a plávaj, kam chceš

NETKY.SK • 17 Marec 2018, 17:06 • 2 min
Motorový ostrov pre bohatých: Daj 8 miliárd a plávaj, kam chceš

VIEDEŇ - Zabudnite na 100-metrové superjachty! Miliardári si teraz začali zhotovovať modernejšie hračky. Rakúska firma Migaloo dodáva plávajúce ostrovy so všetkou možnou vybavenosťou.

slovakia

left justify in out

Ostrov, na ktorom môžete mať podľa vlastného želania kúpele, nočný klub, poriadnu vyhliadkovú terasu alebo kasíno, je vybavený motormi.

 

Takže, keď vás to prestane na jednom mieste baviť, jednoducho pridáte plyn a premiestnite sa niekam inam. Plávajúci ostrov sa pohybuje rýchlosťou až 15 km za hodinu a nájdete na ňom k dispozícii desať luxusne zariadených kajút.

 

Problémom je cena, ktorá začína na ôsmich miliardách korún. Minimálna veľkosť ostrova je stanovená na 100x100 metrov a môžete si ho vybaviť, ako uznáte za vhodné. Medzi voliteľnými doplnky tak nájdete napríklad aj stanicu na kŕmenie žralokov.

 

"Žiť na mori je najhorúcejšie trend budúcnosti. A náš ostrov môže byť prvým krokom k takémuto spôsobu života," chváli sa šéf firmy Migaloo Christian Grumpold.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies