Motocyklista z Maďarska sa čelne zrazil s dodávkovým vozidlom

NETKY.SK • 28 Jún 2018, 14:41 • 2 min
Motocyklista z Maďarska sa čelne zrazil s dodávkovým vozidlom

TEKOVSKÉ LUŽANY – Pri dopravnej nehode neďaleko obce Tekovské Lužany v okrese Levice sa ťažko zranil 44-ročný motocyklista z Maďarska. Nehoda sa stala vo štvrtok okolo obeda na križovatke v smere od obce Tekovské Lužany na obec Čaka a Málaš.

slovakia

left justify in out

"Motocyklista z Maďarska pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky. V ostrej pravotočivej zákrute prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s oprotiidúcim dodávkovým vozidlom," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová.

 

Ťažko zranený motocyklista bol prevezený do nemocnice, 34-ročná vodička dodávkového vozidla sa pri nehode nezranila. Škoda doposiaľ vyčíslená nebola. Dychová skúška na alkohol bola u obidvoch účastníkov nehody negatívna. Dopravná nehoda je v štádiu objasňovania.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies