Most-Híd: Do predvolebnej kampane strany sa zapojí aj IUVEN

NETKY.SK • 1 Jún 2015, 09:19 • 2 min
Most-Híd: Do predvolebnej kampane strany sa zapojí aj IUVEN

BRATISLAVA – Mládežnícka organizácia strany Most-Híd IUVEN sa chce zapojiť do predvolebnej kampane. Ako povedal jej predseda Peter Morvay pre agentúru SITA, tento rok bude hlavne o predvolebnej kampani, preto sa IUVEN do nej pustí s plným nasadením, pretože tentokrát ide o veľa.

slovakia

left justify in out

„Je našou povinnosťou poukázať na aroganciu a na populistické opatrenia Smeru. Viacerí z nás sa budú uchádzať o parlamentný mandát, a nie len z toho dôvodu, že sa to patrí. Neželáme si počas kampane vyslovovať len prázdne sľuby a slogany. Pripravili sme kapitolu mládežníckej politiky strategického dokumentu Občianska vízia, ktorú predstavíme v júni a bude naším hlavným predvolebným programom,“ povedal Morvay.

 

Podľa Morvaya sa v kampani v teréne budú angažovať najmä aktivisti z mládežníckej organizácie IUVEN. „V septembri, keď sa vytvoria všetky regionálne tímy, zorganizujeme dve školenia pre všetkých aktivistov, ktorí sa zúčastnia na kampani v teréne. Tu sa chystáme predstaviť už našu konkrétnu stratégiu,” uviedol. Parlamentné voľby sa budú na Slovensku konať v marci 2016. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies