Moška sa zastal Cibulkovej: Treba ju povzbudiť

NETKY.SK • 29 August 2014, 11:26 • 2 min
Moška sa zastal Cibulkovej: Treba ju povzbudiť

BRATISLAVA - Generálny sekretár Slovenského tenisového zväzu (STZ) Igor Moška nebol nadšený z rozhodnutia Dominiky Cibulkovej nehrať v apríli v Pohári federácie reprezentačných družstiev v Kanade, teraz sa jej verejne zastal po nečakanej prehre v 1. kole na newyorských grandslamových US Open s domácou ešte len 15-ročnou držiteľkou voľnej karty Catherine Bellisovou.

slovakia

left justify in out

"Nepáčia sa mi mnohé komentáre znevažujúce Dominiku Cibulkovú. Naopak, treba ju povzbudiť!!! Dovolím si tvrdiť, že druhá juniorka sveta je na úrovni 100. - 150. miesta v rebríčku WTA, takže robiť z Dominikinej prehry negatívnu senzáciu je neprofesionálne," uviedol Moška prostredníctvom Twitteru. 

 

"Ďakujem všetkým, ktorí mi fandia aj v týchto ťažších dňoch. Práve takéto dni ma robia ešte silnejšou a títo ľudia ma posúvajú ďalej. Aj dnes vyšlo slniečko - a o tom to je... Ide sa makať ďalej, aby som sebe a týmto ľuďom robila radosť!," skonštatovala vo štvrtok Cibulková cez Facebook. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies