Modré z neba na Markíze skončilo: Rozborilovi ponúkli novú reláciu

NETKY.SK • 6 December 2013, 11:02 • 2 min
Modré z neba na Markíze skončilo: Rozborilovi ponúkli novú reláciu

BRATISLAVA - Generálny riaditeľ televízie Markíza Matthias Settele zrušil nakrúcanie nových epizód relácie Modré z neba. Urobil tak po rokovaniach s moderátorom programu Vilom Rozborilom, ktorému zároveň navrhli spoluprácu na novej šou.

slovakia

left justify in out

"Ďakujem pánovi Rozborilovi a tímu Modrého z neba za skvelú prácu. Podarilo sa im nielen priniesť na televízne obrazovky mimoriadne úspešný formát, ale aj pomôcť množstvu ľudí. Tým bolo Modré z neba naozaj výnimočné. Navrhli sme pánovi Rozborilovi, aby pre Markízu pripravil novú veľkú šou," uviedol v oficiálnej tlačovej správe Settele.

Rozboril ale na ponuku zatiaľ nereagoval. "V tlačovej správe je všetko z ich strany. Ja zatiaľ na ich ponuku reagovať nebudem," vyjadril sa pre portál Topky.sk. 

Relácii Modré z neba v najbližšom období skončí zmluva. Generálny riaditeľ Markízy a 46-ročný moderátor sa ale počas rokovania o novej údajne nevedeli dohodnúť na financovaní projektu. "Vilo stále odďaľoval podpis zmluvy. Evidentne si myslel, že s tak sledovanou reláciou si to môže dovoliť a touto taktikou sa mu podarí zvýšiť objem prisľúbených peňazí," vyjadril sa nemenovaný zdroj pre Topky.sk. 

Televízia Markíza tak už na jar Modré z neba nebude vysielať. Prípady sociálne slabších rodín či zdravotne postihnutých ľudí plánuje riešiť prostredníctvom svojej nadácie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies