PAOK zaskočil Benficu a postúpil do 4.predkola Ligy Majstrov

NETKY.SK • 16 September 2020, 08:33 • 2 min
PAOK zaskočil Benficu a postúpil do 4.predkola Ligy Majstrov

SOLÚN- Grécky tím PAOK Solún prekvapil portugalského favorita a prebojoval sa do 4.predkola Ligy Majstrov, v poslednom predkole sa stretne s ruským Krasnodarom.

slovakia

left justify in out

Benfica zaostala za očakávaniami

V prvom polčase, okrem pár sľubných šancí sa rozdávali len žlté karty. Bezgólovy stav sa zmenil až v 62.minúte, po peknej kombinácii sa presadil Grék Dimitris Giannoulis. Paok pokračoval v tlaku a v 75.minúte zvýšil náskok Srb Andrija Zivkovic. V závere zápasu sa Benfica dokázala presadiť, v 94.minúte upravil výsledok zápasu Portugalec Rafa Silva

 

Dynamo Kyjev zdolalo AZ Alkmaar

Prvý gól prišiel krátko po zmene strán, v 49.minúte sa presadil Gerson Rodrigues a Dynamo viedlo 1:0. Druhý a posledný gól pridal v 86.minúte Ukrajinec Mykola Shaparenko. Dynamo sa prebojovalo do 3.predkola a pre Alkmaar to znamenalo konečnú v LM.

 

Rapid Viedeň nestačil na belgický Gent 

Domáci Gent vstúpil do zápasu lepšie a v 36.minúte otvoril skóre Niklas Dorsch.  Druhý gól Gentu pridal z penalty Ukrajinec Roman Yaremchuk. Rapid korigoval skóre v závere zápasu ale na vybojovanie si predĺženia to rakúskemu tímu nestačilo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa KAA Gent (@kaagent),

 
 
 
 
 
 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies