Mladý Slovák Lalkovič premiérovo v zápasovej nominácii Chelsea Londýn

NETKY.SK • 16 Júl 2010, 11:47 • 2 min
Mladý Slovák Lalkovič premiérovo v zápasovej nominácii Chelsea Londýn

Mladý Slovák Lalkovič premiérovo v zápasovej nominácii Chelsea Londýn

slovakia

left justify in out

Pred splnením veľkého sna stojí talentovaný slovenský futbalista Milan Lalkovič. Tréner prvého mužstva londýnskej Chelsea Carlo Ancelotti ho totiž nominoval na prípravný zápas s Crystal Palace, ktorý je na programe v sobotu 17. júla o 16.00 SELČ.
      Iba 17-ročný Lalkovič, ktorý s "The Blues" pred niekoľkými dňami podpísal trojročnú zmluvu (ako druhý Slovák po Miroslavovi Stochovi), je tak blízko k svojmu prvému štartu v drese úradujúceho majstra anglickej Premiership. "Včera mi povedali, aby som bol na sobotu pripravený. Neskutočne som sa potešil. Hráme na ihrisku Crystal Palace v Selhurst Parku," povedal na svojej internetovej stránke mladý Košičan.
      "Teraz mi už zostáva len tajne dúfať, že padne voľba aj na mňa a zasiahnem do zápasu. Ak sa to stane, na ihrisku vypľujem dušu," zastrája sa mladý futbalista, ktorý sa v sobotu ocitne v nabitej konkurencii futbalových hviezd. "Chýbajú len hráči, ktorí boli na majstrovstvách sveta, Lampard, Cole, Terry, Drogba, Kalou a Carvalho," vymenoval Lalkovič "dovolenkárov", ktorí sa však už postupne zapájajú do tréningového procesu.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies