Mladík spôsobil už druhú nehodu pod vplyvom alkoholu

NETKY.SK • 10 September 2014, 15:20 • 2 min
Mladík spôsobil už druhú nehodu pod vplyvom alkoholu

BRATISLAVA/ŽILINA - Už druhú nehodu pod vplyvom alkoholu spôsobil v priebehu dvoch rokov 24-ročný vodič. Tentoraz havaroval v obci Višňové v okrese Žilina.

slovakia

left justify in out

Vodič VW Golf pri jednom z rodinných domov narazil do odstaveného VW Polo, auto odhodilo do betónového múrika. Opitý vodič následne vrazil aj do Fordu Focus. Ako agentúru SITA informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, pri dychovej skúške mu policajti namerali 1,26 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 2,63 promile. Materiálne škody vyčíslili na zhruba 2 500 eur. Nezodpovedný šofér už čelí obvineniam z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Keďže už v minulosti bol právoplatne odsúdený za rovnaký trestný čin, poverený príslušník podal návrh na jeho vzatie do väzby. Mladíkovi v prípade dokázania viny hrozí až rok za mrežami.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies