Fico si dáva načas! Prezidentke stále nedoručil otázky k referendu o predčasných voľbách

NETKY.SK • 25 Október 2021, 14:13 • 2 min
Fico si dáva načas! Prezidentke stále nedoručil otázky k referendu o predčasných voľbách

BRATISLAVA - Počas minulého týždňa opozičný Smer avizoval, že predsedníctvo strany odobrilo nové otázky k petičnej akcii, ktorej cieľom je vyzbierať podpisy a v referende predčasne ukončiť volebné obdobie súčasnej vláde.

slovakia

left justify in out

Prezidentke SR Zuzane Čaputovej zatiaľ opozičný Smer-SD nedoručil otázky týkajúce sa petičnej akcie na vyhlásenie referenda o predčasných parlamentných voľbách. Uviedol to hovorca prezidentky Martin Strižinec.

 

 

img

 

"Strana Smer-SD do dnešného dňa do Kancelárie prezidentky SR nedoručila otázky, ktoré sa majú týkať petičnej akcie na vyhlásenie referenda o predčasných parlamentných voľbách," spresnil hovorca.

 

Mohlo by vás zaujímať: Prezidentka požiadala Fica, aby v spoločnosti nešíril nenávisť a rešpektoval deľbu moci!

 

Líder Smeru-SD Robert Fico minulý týždeň informoval, že predsedníctvo strany schválilo otázky, ktoré sa týkajú petičnej akcie na vyhlásenie referenda o predčasných parlamentných voľbách.

 

img

 

Fico dodal, že v sprievodnom liste, ktorý budú adresovať prezidentke, je žiadosť, aby sa hlava štátu vyjadrila, či sa v súvislosti s otázkami obráti na Ústavný súd SR. Avizoval, že prípadnú petičnú akciu na podporu referenda bude organizovať Smer-SD.

 

Súvisiaci článok: VIDEO: Smer-SD zverejnil otázky k petícii za referendum



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies