Mladík opakovane šoféroval opitý, havaroval

NETKY.SK • 28 Október 2014, 11:36 • 2 min
Mladík opakovane šoféroval opitý, havaroval

BRATISLAVA/PREŠOV – Auto, ktoré v piatok pred ôsmou večer nezvládlo zákrutu na Ulici Osloboditeľov v Humennom, v šmyku prešlo do protismeru, zišlo z cesty, narazilo do stĺpu verejného osvetlenia a zastavilo v múre obytného bloku, šoféroval 25-ročný Matúš z Kamenice nad Cirochou.

slovakia

left justify in out

Po nehode ho našli v havarovanom Suzuki Swift, tvrdil však, že nešoféroval. Policajti dali mladíkovi fúkať, v dychu mal 1,85 promile. Teraz sa Matúš priznal, že za volantom sedel napriek značnej opitosti on. Polícia zistila, že s alkoholom jazdí opakovane – súd mu už v vlani v decembri zakázal na 18 mesiacov šoférovať. Stíhajú ho na slobode, no v prípade dokázania viny mu hrozí väzenie až na dva roky.

 

Napriek súdnemu zákazu si sadol za volant aj 24-ročný Marián z Veľkej Lomnice. Keď ho pred týždňom zastavili na Forde, zistili, že má ročnú podmienku na štvormesačný trest odňatia slobody a trojročný zákaz šoférovať. Ako informovala Jana Migaľová z prešovskej krajskej polície, aj jeho stíhajú na slobode, do väzenia môže ísť na dva roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies