FOTO Mladík Mbappé môže po strete s gólmanom absentovať až dva mesiace, proti Realu by St. Germainu chýbal

NETKY.SK • 23 Január 2018, 09:36 • 2 min
FOTO Mladík Mbappé môže po strete s gólmanom absentovať až dva mesiace, proti Realu by St. Germainu chýbal

PARÍŽ - Útočník francúzskeho futbalového klubu Paríž St. Germain Kylian Mbappé nedohral nedeľňajší duel 22. kola tamojšej najvyššej súťaže na ihrisku Olympique Lyon (1:2).

slovakia

left justify in out

Devätnásťročného hráča pred koncom prvého polčasu doslova "zrámoval" domáci brankár Anthony Lopes. Mbappé zostal po nepríjemnej zrážke poriadne otrasený. Ležal na zemi a z temena hlavy mu tiekla krv. Neskôr fanúšikom odkázal, že je v poriadku a na gólmana Lyonu sa nehnevá.

Hráčovo zranenie však napokon môže byť vážnejšieho charakteru. Televízna stanica ESPN informovala, že Mbappé utrpel poranenie chrbta a liečba by mohla trvať aj dva mesiace. V prípade naplnenia tohto scenára by talentovaný mladík nepomohol svojmu zamestnávateľovi v osemfinálovej konfrontácii Ligy majstrov proti obhajcovi prvenstva Realu Madrid.

 

Denník L´Equipe v utorok napísal, že Mbappé musí podstúpiť vyšetrenie u neurológa, ktorý určí presnú dĺžku absencie.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies