Mladá žena pridala na sociálnu sieť selfie, ktorá porušila všetky hranice súkromia: Toto je už skutočne priveľa

NETKY.SK • 4 Júl 2017, 11:45 • 2 min
Mladá žena pridala na sociálnu sieť selfie, ktorá porušila všetky hranice súkromia: Toto je už skutočne priveľa

Používateľka sociálnej siete Imgur vyfotografovala svoju sestru vo chvíli, v ktorej by nechcela byť zachytená žiadna žena.

slovakia

left justify in out

Svetom dnes vládnu fotografie selfie. Ľudia si ich pridávajú na profily na sociálnych sieťach z najrôznejších momentov a situácii zo svojich životov. Akoby sa už úplne stierali hranice medzi tým, čo je verejné a čo by malo ostať súkromným. Hoci sme si mysleli, že fotografie zo spální budú vrcholom, evidentne sme sa mýlili. Niektorí jednotlivci majú snahu prekračovať všetky medze.

 

Mladá žena sa rozhodla urobiť sestre doprovod a oporu v nemocnici počas jej pôrodu. Namiesto toho, aby ju držala za ruku a pomáhala jej fyzicky aj psychicky náročnú situáciu zvládať, urobila si radšej selfie a s nevhodným popisom ju pridala na svoj profil.

 

Na fotografii je v pozadí vidieť ženinu sestru, ktorá trpí a kričí v strašných pôrodných bolestiach, zatiaľ čo v popredí je usmiata tvár fotografky. Fotku doplnila vetou: „Selfie! Kým moja sestra vytlačí dieťa z vagíny.“

 

Fotografiu videlo viac ako 100-tisíc ľudí. Mnohí ju však v komentároch odsúdili za neetické a necitlivé správanie voči rodiacej sestre. Tá jej pravdepodobne tento počin tak skoro neodpustí.

 

SELFIE! While my sister is about to shove a baby out her vag!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies