Miroslav Lajčák odcestuje do Soči na otvárací ceremoniál ZOH 2014

NETKY.SK • 5 Február 2014, 18:08 • 2 min
Miroslav Lajčák odcestuje do Soči na otvárací ceremoniál ZOH 2014

BRATISLAVA - Podpredseda vlády a minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Miroslav Lajčák odcestuje v piatok (7. februára 2014) na dvojdňovú návštevu do ruského Soči, kde sa zúčastní na otváracom ceremoniáli XXII. Zimných olympijských hier 2014.

slovakia

left justify in out

Ceremoniál sa na olympijskom štadióne Fišt začne o 20:14 moskovského času (17:14 SEČ) ako "symbol roku konania prvých ZOH v Rusku" a mal by trvať približne tri hodiny. "Chcem prejaviť podporu slovenskému športu a slovenským olympionikom. Oni budú v Soči reprezentovať tento štát, a ja ich chcem – tiež ako reprezentant tohto štátu – povzbudiť," napísal minister M. Lajčák v blogu na tému svojej účasti na ZOH 2014 (celý blog je zverejnený tu: https://lajcak.blog.sme.sk/c/347829/Chudak-de-Coubertin.html).
     
Minister slávnostne otvorí aj tzv. "Slovak Point" na stanici v Adleri a na druhý deň (v sobotu) symbolickým prestrihnutím pásky aj Olympijské pracovisko zastupiteľského úradu Moskva v Soči.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies