AKTUALIZÁCIA: Ministrom práce bude znova Milan Krajniak

NETKY.SK • 7 Apríl 2021, 13:15 • 2 min
AKTUALIZÁCIA: Ministrom práce bude znova Milan Krajniak

BRATISLAVA - Milan Krajniak sa vráti na svoju bývalú pozíciu.

slovakia

left justify in out

Aktualizácia

Prezidentka Slovenskej republiky podľa Kollára žiadala, aby minister práce a sociálnych vecí nedostal sto dní na zapracovanie sa do funkcie, keďže cez tento rezort k občanom smeruje veľký balík finančnej pomoci vo forme kurzarbeitu alebo SOS dávky. "Požadovala, aby to bol človek, ktorý sadne a vie to ministerstvo ušoférovať a nemusí prechádzať 100 dňami, aby sa zoznámil s kolektívom, alebo aby vymenil kľúčových ľudí," povedal. Predstavitelia hnutia Sme rodina preto podľa Kollára prehovorili Milana Krajniaka, aby sa na post ministra práce a sociálnych vecí vrátil. "Bolo to asi najrozumnejšie riešenie," dodal líder hnutia Sme rodina.

 

Pôvodný text

Staronovým ministrom práce a sociálnych vecí bude Milan Krajniak. Informoval o tom predseda hnutia Sme rodina Boris Kollár. Prezidentka Zuzna Čaputová by mala Krajniaka do funkcie ministra vymenovať tento piatok.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies