Mazurekovi sa zrútil celý svet, svoj smútok vyjadril v kulturblogu, medziľudské vzťahy sú vraj v troskách

NETKY.SK • 26 Január 2021, 14:24 • 2 min
Mazurekovi sa zrútil celý svet, svoj smútok vyjadril v kulturblogu, medziľudské vzťahy sú vraj v troskách

Mazurekovi sa podľa víkendového rozhovoru zrútil celý svet, medziľudské vzťahy sú zničené a v strane mu neveria.

slovakia

left justify in out

Ľudová strana naše Slovensko pred niekoľkými týždňami zmenila stanovy v prospech Mariana Kotlebu. Zmena stanov by mu tak mala zaručiť neobmedzené šéfovanie v strane aj v prípade, keby ho zobral Najvyšší súd do väzenia, čo bezprostredne hrozí. Práve kvôli tejto zmene oznámili odchod z predsedníctva jej dvaja populárni členovia Milan Mazurek a Milan Uhrík.

 

„Začiatkom tohto mesiaca delegáti snemu strany odhlasovali zmenu stanov, ktorá mení spôsob fungovania predsedníctva, jeho štruktúru a dáva predsedovi strany prakticky všetky kompetencie. Z praktického hľadiska tak predsedníctvo stratilo význam a stalo sa len čisto pro forma orgánom,“ napísal Mazurek na sociálnej sieti a tvrdil tiež, že o obsahu zmien stanov sa dozvedel iba náhodou.

 

img

 

Čuduje sa, že s ním nikto zmeny nekonzultoval a nedostal možnosť vyjadriť sa. „Nedokážem si nijako vysvetliť, prečo nám to zatajili, prečo nám takto klamali...,“ uvádza Mazurek, ktorý aj naďalej zostáva  členom strany.

 

K obom Milanom sa pridal i hovorca strany, neonacistický spevák Ondrej Ďurica. „Keďže obaja takto významní funkcionári končia v predsedníctve strany, nevidím ani ja zmysel byť naďalej jeho súčasťou. Práve oni totiž boli vo vedení strany významným prínosom, prinášali mnohé nápady, ale aj konštruktívnu kritiku,“ napísal na sociálnej sieti Ďurica.

 

Kotleba na to reagoval vo videu, ktoré zverejnil i na sociálnej sieti. „Kto chce ísť svojou vlastnou cestou, kľudne môže ísť, nikoho nebudem držať nasilu,“ uviedol v spomenutom videu.

 

„Vláda šport likviduje, my mu pomáhame! Športoviská na Slovensku sa nachádzajú v bezprecedentnej kríze... My sme prispeli Akadémii bojových umení v Bratislave na nákup klietky pre tréning zmiešaných bojových umení a pomohli tak podporiť rozvoj čoraz populárnejšieho športu aj na Slovensku,“ spomenul ešte v minulom roku Mazurek na svojej sociálnej sieti, takže možno práve teraz bude mať viac času na vlastné záujmy a pomôže slovenskému športu, keďže šport odbúrava zlé myšlienky.

 

img

 

Pretože aby toho na Mazurekových pleciach nebolo málo, Kotleba obom stranníckym rebelom zrušil pracovné e-maily aj napriek tomu, že sa vo videu vyjadril, že nemieni nikoho v strane držať nasilu, uviedli Aktuality.

 

Mazurek sa k danej situácii srdcervúco vyjadril cez víkend v nemenej rebelantskej relácii Kulturblog. „To v živote možno zažijete len raz, že sa cítite byť zradený ľuďmi, s ktorými ste niečo budovali, boli ste ochotný ísť za nich do väzenia. Zrútil sa mi celý svet,“ povedal a doplnil, že so samotným Kotlebom sa ešte priamo nerozprával.

 

„Medziľudské vzťahy sú zničené, v troskách. Nedá sa pracovať v nejakom tíme, kde neviete, či vás niekto nepodvedie,“ skonštatoval a dodal, že z videa Mariana Kotlebu pochopil, že už je na druhej koľaji a nikto mu neverí.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona