Milovníci romantiky, zbystrite pozornosť! Emily in Paris sa vracia a toto sú niektoré veci, ktoré by ste o najnovšej sérii mali vedieť

NETKY.SK • 31 Október 2022, 12:00 • 2 min
Milovníci romantiky, zbystrite pozornosť! Emily in Paris sa vracia a toto sú niektoré veci, ktoré by ste o najnovšej sérii mali vedieť

Pokiaľ i vás nadchol seriál Emily in Paris, pokiaľ ste si i vy pri jeho sledovaní vo večerných hodinách odprisahávali, že pozerať budete už len chvíľu a potom už naozaj, ale naozaj urobíte aj nemožné, aby ste zaspali, pokiaľ ste sa široko usmievali nad trapasmi aj správaním sa zvláštnych postáv, celkom určite budete mať dôvod navyše očakávať na Vianoce, lebo v decembri nám Netflix ulahodí treťou, najnovšou sériou.

slovakia

left justify in out

Emily in Paris je príbeh, ktorý mal doposiaľ u divákov naozaj ohromný úspech, o čom svedčí aj skutočnosť, že sa tvorcovia poponáhľali, aby čo najskôr po odvysielaní druhej série, ktorej posledná časť, mimochodom, viacerým skoro privodila zástavu srdca, natočili aj ďalšiu.

 

Dráma

 

Naposledy sme sa s Emily rozlúčili, keď konečne vyšla s pravdou von a oznámila Gabrielovi, že chce byť s ním. Predtým sa totiž bála naplno podliehať vášnivým citom, jednak preto, lebo bol partnerom jej priateľky, a jednak preto, lebo v Paríži, meste ako stvorenom pre romantiku, mala byť len na dobu určitú. Len zopár mesiacov a potom zbohom. Situácia sa ale zmenila, a keďže Francúzsko by nemusela opustiť, zabojovala o lásku k mužovi, ku ktorému si ju dlho odopierala. No a čo on na to? Nič, nestihol povedať nič, lebo v byte nebol sám, a kým Emily spriadala plány do budúcnosti, on robil to isté, ale s niekým iným.

A tak ona v slzách kráčala mestom, zdvihla telefón a oznamovala, že sa rozhodla. Či ostane, alebo odíde. Či si vyberie Paríž aj bez Gabriela, alebo sa vráti domov, kde na celú aféru radšej zabudne a pokúsi sa vyliečiť si rany.

 

Herci

 

Podľa doterajších informácií, by tretia séria mala byť verná obsadenniu, na ktoré sme už zvyknutí, takže herci Lily Collins, Lucasa Bravo, Ashley Park, Camille Razat, Philippine Leroy, Samuel Arnold a Bruno Gouery, nás opäť potešia svojím umením. Je však i isté, že sa objavia nové tváre a nové príbehy, do hry vraj vstúpi i ďalší atraktívny muž.

 

Nič sa nekončí

 

Tvorcovia prezradili, že treťou sériou sa príbeh Emily ani zďaleka neskončí, lebo na ňu číhajú ďalšie voľby, napínavé zvraty a, samozrejme, nebola by to ona, keby tam neboli aj dobrodružstvá.

Okrem toho do deja zakomponovali myšlienku, či skôr dôležitú otázku, kde má človek svoje srdce. Je nevyhnutné, aby ho mal na mieste, na ktorom sa narodil, alebo ho môže ponúknuť aj celkom inde? Nájsť odpoveď na to, čo znamená mať domov a kam sa uchýliť, keď sa svet zblázni, je zásadné, a aj Emily si to uvedomí.

 

Móda

 

V tretej sérii sa Emily trošku premení aj fyzicky, veľmi impulzívne si totiž ostrihá ofinu, a keďže sa seriál krúti okolo módy, tak aj oblečenie či farebnosť s tým spojená iste chýbať nebudú. Bude teda čo obdivovať očami, ale aj inak, keďže sme všetci zvedaví... no však viete.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies