Míľnik pre český hokej! Budú mať rozhodcu v NHL

NETKY.SK • 16 November 2017, 15:56 • 2 min
Míľnik pre český hokej! Budú mať rozhodcu v NHL

New York - Libor Suchánek sa stane prvým českým rozhodcom, ktorý sa predstaví v zápase NHL. Jeho meno figuruje v nominácii na zápas New York Islanders - Carolina Hurricanes. Pred ním sa v NHL predstavili iba dvaja európski rozhodcovia - Švéd Marcus Vinnerborg a Rus Jevgenij Romasko.

slovakia

left justify in out

Suchánek pôsobil niekoľko sezón ako čiarový rozhodca v českých súťažiach. V roku 2016 sa predstavil v príprave na Svetový pohár a neskôr aj v zámorskej AHL. Pred aktuálnou sezónou podpísal dvojcestný kontrakt s NHL a po viacerých prípravných zápasoch a stretnutiach v nižšej súťaži sa stane prvým českým rozhodcom v tejto súťaži.

 

"NHL nikdy nebola mojím snom, pretože som ani netušil, že by som sa do nej mohol dostať. Skôr by som povedal, že pre českého rozhodcu je to malý zázrak," uviedol 28-ročný rozhodca pre českú verziu stránky nhl.com.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies