Máte radi Petra Spáleného?

NETKY.SK • 10 November 2023, 06:30 • 2 min
Máte radi Petra Spáleného?

BRATISLAVA - Už o niekoľko mesiacov sa vydá známy český spevák Petr Spálený na koncertné turné po Slovensku. Onedlho oslávi aj významné životné jubileum.

slovakia

left justify in out

Legendárny český spevák, skladateľ, gitarista, flautista a bubeník Petr Spálený sa na našej hudobnej scéne úspešne pohybuje už viac ako 55 rokov. 22.marca 2024 bude oslavovať významné životné jubileum. Osemdesiatku si chce užiť naplno aj so svojími fanúšikmi na Slovensku, kde pripravuje niekoľko koncertov so svojou kapelou Apollo band a špeciálnym hosťom, speváčkou a manželkou Miluškou Voborníkovou. Počas svojej kariéry nahral a naspieval množstvo hitov. K najznámejším patria: Plakalo bejby, Dáma při těle, Trápím se trápím, Kdybych já byl kovářem, Hráč, Táňo Nashledanou, Dlouho, dlouho spím, Josefína, Peggy, Pane Vy jste vdova, Dítě štěstěny, Až mě andělé a mnoho ďalších. Väčšina z nich určite zaznie aj na troch slovenských narodeninových koncertoch. Slovenské turné začína 18.3.2024 v STARS Auditoriu v Bratislave a pokračovať bude 19.3.2024 v Trenčíne a o deň neskôr 20.3.2024 v Žiline.
Vstupenky sú už v predaji na: https://www.ticketportal.sk/event/Petr-Spaleny-80-a-Apollo-band-host-Miluska-Vobornikova



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies