Miley Cyrus musela na operáciu hlasiviek

NETKY.SK • 15 November 2019, 16:13 • 2 min
Miley Cyrus musela na operáciu hlasiviek

Kontroverznú speváčku postretlo takmer to najhoršie, čo sa môže spevákovi prihodiť. Miley Cyrus (26) musela nutne podstúpiť operáciu hlasiviek.

slovakia

left justify in out

Najskôr rozvod s hollywoodskym krásavcom Liamom Hemsworthom (29), teraz náhla operácia. Život Miley Cyrus naozaj nie je tak ružový, ako sa na pohľad môže zdať.

 

Podľa magazínu People speváčka minulý mesiac zápasila s angínou. Počas vyšetrenia však lekári odhalili "čosi" na jej hlasivkách, kvôli čomu musela podstúpiť chirurgický zákrok.

 

 

Cyrus tak teraz leží na súkromnej klinike a po prepustení ju čaká dlhá rekonvalescencia predovšetkým v podobe hlasového pokoja. Áno, je to tak. Speváčka bude musieť mlčať, čo znamená, že si teraz nejakú dobu nezaspieva.

 

Miley má tak pre svojich fanúšikov zlé správy. Do konca roka zrušila všetky naplánované koncerty a tiež odsunula nahrávanie novej dosky, ktorá bola práve v procese. Aspoň to vyzerá, že aj taká rebelka, akou ona bezpochyby je, sa dokáže vo chvíli, keď ide o zdravie, správať rozumne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona