Milan Krajniak počas testovania zásoboval aj sladkými dobrotami

NETKY.SK • 25 Október 2020, 09:09 • 2 min
Milan Krajniak počas testovania zásoboval aj sladkými dobrotami

Minister práce, sociálnych vecí a rodiny pomáhal počas sobotňajšieho testovania v okrese Bardejov na viacerých testovacích miestach. Zahral sa pritom aj na Mikuláša.

slovakia

left justify in out

Veľmi pozitívne je, že sa podobne ako ďalší členovia vlády rozhodol nesedieť v Bratislave, alebo si neužívať víkend s rodinou, ale vybral sa na východ Slovenska. Väčšinou pôsobil oblečený vo vojenskej bunde ako zásobovač a o posilňovaní personálu odberových miest aj informoval.

 

 

Na bardejovskom sídlisku Vinbarg potešil sladkými tyčinkami. „Odchádzajúci ľudia veľmi oceňovali profesionalitu a ľudskosť zdravotníckeho personálu,“ napísal na sociálnej sieti s dôvetkom, že aj v mene spokojných ľudí zdravotníkom, vojakom, ale aj policajtom či dobrovoľníkom priniesli sladkosti. „Sladkú energiu po celodennom nasadení si určite zaslúžia,“ vysvetlil Krajniak.

 

Podobne sa zachoval aj v Raslaviciach, rovnako v okrese mesta UNESCO. „Všetko prebieha pokojne, organizovane, starosta obce aj prednosta okresného úradu v Bardejove si pochvaľujú prístup armády a celého odberného tímu. Ďakujem všetkým organizátorom a aj ľuďom za veľmi tolerantný prístup a zodpovednosť,“ napísal minister práce, sociálnych vecí a rodiny s tým, že odmenou pre nich bol už iný druh sladkej maškrty, než na Vinbargu. Ochranné pomôcky ako rúška, ako aj dezinfekčné gély si môžete kúpiť na shop.netky.sk.

 

Prečítajte si aj o veľkom záujme o testovanie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies