Miguela žaluje fanúšička, ktorú zranil v roku 2013

NETKY.SK • 10 Máj 2015, 12:12 • 2 min
Miguela žaluje fanúšička, ktorú zranil v roku 2013

USA - Amerického r'n'b speváka Miguela zažalovala fanúšička, ktorú zranil predvlani počas vystúpenia na odovzdávaní Billboard Music Awards.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný rodák z Los Angeles sa vtedy pokúsil preskočiť z jednej časti pódia na druhú, skok však nezvládol a udrel dve ženy.


Jedna z poškodených Cindy Tsai žaluje okrem speváka i hotel MGM Grand, kde sa konal spomínaný ceremoniál. Interpreta a ubytovacie zariadenie obviňuje z nedbanlivosti. Požaduje, aby jej preplatili účty od lekárov. Odškodné chce aj za ušlú mzdu a bolesť, ktorú musela znášať. Podanie žaloby zvažovala v roku 2013 aj druhá zranená žena Khyati Shah. Doteraz však tak neurobila.


Miguel, celým menom Miguel Jontel Pimentel, vydal debutový album All I Want Is You v roku 2010, no pre slabý marketing sa úspech dostavil až o rok neskôr. Tento scenár sa ale nezopakoval pri jeho druhej štúdiovke Kaleidoscope Dream (2012), z ktorej sa už počas prvého týždňa v USA predalo 71-tisíc kusov. Najúspešnejšou skladbou z albumu je Adorn, za ktorú získal aj cenu Grammy v kategórii Najlepšia r'n'b skladba. Tento rok by mal uviesť na trh nahrávku s názvom Wildheart.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies