Microsoft oznamuje ponuku služby Xbox Game Pass na február 2024

NETKY.SK • 6 Február 2024, 20:41 • 2 min
Microsoft oznamuje ponuku služby Xbox Game Pass na február 2024

Spoločnosť Microsoft oznámila novú ponuku hier, ktoré budú dostupné prostredníctvom Xbox Game Pass. Potešia sa fanúšici NFL či priaznivci klasiky Resident Evil.

slovakia

left justify in out

Zatiaľ čo svet čaká, aká bude budúcnosť konzoly Xbox, spoločnosť Microsoft oznámila ponuku služby Game Pass na február 2024. Dnes, 6. februára, je k dispozícii hra Anuchard (cloud, konzola a PC). Tu je oficiálny popis: "Kráľovstvo Anuchard padlo. Generácia po páde si jeho preživší potomkovia vybrali teba, aby si sa stal Správcom kúzelného zvonu Audros. Vydajte sa vpred, bojujte s príšerami, riešte hádanky a navráťte Anuchardu jeho niekdajšiu nebetyčnú slávu!"

 

Zajtra, 7. februára, vychádza hra Train Sim World 4 od Dovetail Games (Cloud, konzola a PC): „V hre Train Sim World 4 môžete dosiahnuť vysoké rýchlosti, voľne sa pohybovať po tratiach a byť kreatívny s radom nových nástrojov a funkcií. Navrhujte si vlastný dizajn, plánujte scenáre a robte zábery s novým fotografickým režimom na troch detailných tratiach vo Veľkej Británii, Rakúsku a USA," píše sa o popise hry.

 

8. februára potom vďaka EA Play vyjde Madden NFL 24 (pre konzoly a PC). Členovia programu PC Game Pass alebo Ultimate získajú prístup k futbalovej hre od EA Sports práve v čase konania Super Bowlu.

Pokračujeme ďalej: 13. februára sa objaví remake hry Resident Evil 3 (Cloud, konzola a PC). Ďalší hviezdny remake klasického survival hororu od Capcomu, kde je mesto plné nakazených, temné uličky a nedostatok munície. Vašou hlavnou úlohou bude prežiť, ale nenechajte sa zmiasť, v týchto podmienkach to nie je vôbec jednoduché...

 

Dve hry 14. februára: útulná logická hra A Little To The Left (Cloud, konzoly a PC) a akčné RPG Bloodstained: Ritual of the Night (Cloud, konzoly a PC), ktoré sa vracajú do Game Passu. "Bloodstained: Ritual of the Night je úplne nový hrad plný nečakaných príšer a záhad v duchu klasickej Castlevanie," píše sa o popise hry.

 

15. februára vstupuje do Game Passu hra PlateUp! (Cloud, konzola a PC). Tu je popis: „Klasická kuchárska akcia s permanentným roguelitovým postupom. Varte a servírujte svoje pokrmy, navrhujte a zdobte svoje reštaurácie a rozširujte svoje kulinárske kráľovstvo pomocou odomknutia, schopností a pokrmov v procedurálne generovaných priestoroch. Pustite sa do výzvy sami alebo si prizvite až tri kamarátov."

 

A konečne, hra Return to Grace (pre cloud, konzoly a PC) sa 20. februára dostane na Game Pass. "Odvážny vesmírny archeológ práve objavil starobylé miesto odpočinku dávno strateného boha A.I. známeho ako Grace," znie oficiálny popis. "V tomto rozprávanom dobrodružstve z pohľadu prvej osoby zasadenom do vizuálne úžasného retro sci-fi sveta 60. rokov prežijete dobrodružstvo s rôznymi roztrieštenými osobnosťami A.I. a odhalíte veľkú záhadu, prečo bola pred rokmi vypnutá."

Tu je kompletný zoznam hier, ktoré sa vo februári 2024 objavia v rámci služby Xbox Game Pass:

  • Train Sim World 4 (Cloud, konzole a PC) - 7. februára
  • Madden NFL 24 (konzole a PC) - 8. februára
  • Resident Evil 3 (Cloud, konzole a PC) - 13. februára
  • A Little To The Left (Cloud, konzole a PC) - 14. februára
  • Bloodstained: Ritual of the Night (Cloud, konzole a PC) - 14. februára
  • PlateUp! (Cloud, konzole a PC) - 15. februára
  • Return to Grace (Cloud, konzole a PC) - 20. februára
  • Spoločnosť Microsoft vo svojom oznámení uviedla, že hra MLB The Show 24, ktorá má vyjsť 19. marca, bude do služby Game Pass zaradená hneď v prvý deň.

Game Pass 15. februára opustia hry Galactic Civilizations III (PC) a Opus: (Cloud, konzole a PC).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN, Xbox, Microsoft, Foto: LevelUp
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies