MFK Košice - Spartak Trnava 1:1 v 2. kole Corgoň ligy

NETKY.SK • 25 Júl 2011, 08:35 • 2 min
MFK Košice - Spartak Trnava 1:1 v 2. kole Corgoň ligy

MFK Košice - Spartak Trnava 1:1 v 2. kole Corgoň ligy

slovakia

left justify in out

img

MFK Košice - Spartak Trnava 1:1 (1:0)
      Góly: 31. Pačinda - 79. Procházka, Rozhodoval: Valášek, ŽK: Hovančík, Isola - Tomaček, Kaščák, ČK: Novák - Hanzel, 2850 divákov
      Zostavy a striedania:
      MFK Košice: Tofiloski - Tóth, Djokovič, Dobias, Hovančík - Šinglár - Pačinda (90.+ Kavka), Isola, Matič (66. Karaš), Viazanko - Škutka (77. Novák)
      Spartak Trnava: Raška - Malchárek, Gross, Koubský, Hanzel - Kaščák, Karhan - J. Petráš (46. Čvirik), Procházka, Vyskočil - Tomaček (63. Bernáth - 90.+ Ciprys)

      Obe mužstvá vstúpili do zápasu aktívne a už v 2. minúte sa prezentoval strelou spoza šestnástky domáci Matič. Pozorný Raška sa nenechal zaskočiť a postupne sa dostávali k slovu i jeho spoluhráči. V 10. minúte sa prezentoval pekným zákrokom Tofiloski, ktorý zneškodnil nepríjemnú hlavičku Malchárka, keď dokázal vyškriabať loptu smerujúcu pod vrchnú konštrukciu brány. Ten istý hráč preveril domáceho brankára aj o sedem minút neskôr, opäť hlavičkou mieril k ľavej žrdi, no bez gólového efektu. V 20. minúte sa dostával po peknom vysunutí do úniku Viazanko, ale Hanzel ho zastavil iba za cenu nedovoleného zákroku a Trnava dohrávala v desiatich. Trest v podobe úvodného gólu prišiel v 31. minúte, keď sa strelou spoza šestnástky k ľavej žrdi presadil Pačinda - 1:0. Hostia si napriek oslabeniu dokázali do konca prvého dejstva vytvoriť príležitosti, ktoré pramenili predovšetkým zo štandardných situácií, no vyrovnávajúceho gólu sa nedočkali. Druhý polčas odštartoval strelou z priameho kopu Tomaček, ale Tofiloski opäť podržal svoj tím. Košičania boli smerom dopredu opatrnejší a až v 60. minúte pohrozil Isola. O štyri minúty neskôr po útočnej akcii domácich si takmer strelil vlastný gól Gross, ktorý v snahe odkopnúť loptu poriadne vystrašil Rašku, no ten stihol zasiahnuť. V ďalšom priebehu boli paradoxne aktívnejší hostia a svoje úsilie korunovali v 79. minúte, keď takmer z tridsiatich metrov trafil nechytateľne Procházka - 1:1. Otrasení Košičania už nedokázali odpovedať i keď blízko ku gólu bol päť minút pred koncom Šinglár, ktorý zvnútra šestnástky trafil iba brvno. Navyše si Novák po súboji s Koubským "vypýtal" červenú kartu.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies