Švédsky lev rozhodol o svojej budúcnosti

NETKY.SK • 31 August 2020, 08:50 • 2 min
Švédsky lev rozhodol o svojej budúcnosti

MILÁNO- Švédska superhviezda Zlatan Ibrahimovič rozhodol o svojej budúcnosti, aj v ďalšom roku bude obliekať farby milánskeho AC.

slovakia

left justify in out

Zlatan nekončí iba sa zahrieva

Prestup Zlatana Ibrahimoviča do AC bolo presne to čo milánsky klub potreboval. Od Zlatanovho príchodu v Januári začalo AC podávať najlepšie výkony za posledných 8 rokov. Z hráčov, ktorý boli ostro kritizovaní sa stali ťahúni tímu. Už dlhšiu dobu bolo známe, že AC potrebuje lídra. Kto iný by bol lepšou odpoveďou než sám Zlatan. Po jeho zranení a odchode do Americkej MLS sa zdalo, že mnohí už Zlatana odpísali, no jediný kto Zlatana neodpísal bol sám Zlatan. Miláno po karanténe získalo najviac bodov zo všetkých tímov v Sérii A. Po víťazstve nad Juventusom sa Zlatan vyjadril: „ Juventus má šťastie, že som neprišiel na začiatku sezóny ak by som tu bol tak by sme určite bojovali o Scudetto." V tohtoročnej sezóne budeme schopní zistiť či nás Zlatan neklame, pretože sa rozhodol podpísať zmluvu s "rossoneri" a jeho budúcnosť ostáva na San Sire. Zlatan dokázal v minulej sezóne nastrielať 10 gólov a stal sa najstarším hráčom v histórii talianskej ligy, ktorému sa podarilo streliť aspoň 10 v jednom ročníku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies