VIDEO Johny Deep vystúpil na MTV Awards. Čím spôsobil rozruch?

NETKY.SK • 29 August 2022, 10:00 • 2 min
VIDEO Johny Deep vystúpil na MTV Awards. Čím spôsobil rozruch?

NEW JERSEY - Odovzdávanie cien MTV Video Music Awards sa konalo včera večer v New Jersey.

slovakia

left justify in out

Johny Depp viedol niekoľko mesiacov súdny spor voči svojej exmanželke herečke Amber Heard. Kvôli jej predchádzajúcim obvineniam, že ju Johny počas ich manželstva fyzicky a psychicky týral, Depp prišiel o množstvo úloh, jednou z nich bola aj legendárna postava kapitána Jacka Sparrowa v sérii Piráti z Karibiku. Súd vyhral a v najnovšom filme by si mal Sparrowa znovu zahrať. 

 

obrazok

 

Jeho vopred nahraté vystúpenie na včerajšom odovzdávaní cien sa radí do kategórie bizarných. Reakcie na sociálnych sieťach tak boli rozporuplné. Video ukazovalo Deppa oblečeného v ikonickom skafandri, ktoré je zároveň logom hudobného kanála Moonman. Sálou sa niesol Johnyho hlas: „Chcem, aby ste vedeli, že som k dispozícii na narodeniny, Bar micvy, bat micvy, svadby, oslavy, na ktorých potrebujete hudbu a zábavu." 

 

 

Neodpustil si ani narážku na súd, keď povedal: „Viete čo? Naozaj tú prácu potrebujem."

 

Fanúšikovia jeho ex manželky po skončení show zahrnuli sociálne siete kritikou, ktorá sa zniesla nielen na adresu samotného Johnyho, ale i na MTV. Naopak, jeho priaznivci vystúpenie brali ako žart a súčasť toho, že sa Depp konečne posunul vo svojom živote ďalej. 

 

Depp zdieľal klip na svojom instagramovom účte a do titulku pre svojich zhruba 27,5 milióna sledovateľov napísal: „Hádaj kto? #VMAs'". Vystúpenie na MTV Video Music Awards bolo Johnnyho prvým veľkým pôsobením v americkej televízii, odkedy bol v roku 2017 hosťom v talkshow Jimmy Kimmel Live.

 

Prečítajte si aj: Horúca jeseň na Markíze – Pán profesor, Druhá šanca, Tvoja tvár aj premeny s Marošom Molnárom



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies