V Maďarsku havaroval slovenský autobus, zranilo sa 10 detí a 3 dospelí

NETKY.SK • 13 Jún 2019, 06:44 • 2 min
V Maďarsku havaroval slovenský autobus, zranilo sa 10 detí a 3 dospelí

BUDAPEŠŤ - Autobus, ktorý viezol deti zo Slovenska, včera podvečer havaroval pri obci Taktaharkány na severovýchode Maďarska, pričom došlo k zraneniu dokopy 13 osôb.

slovakia

left justify in out

K nehode došlo včera podvečer približne o 17. hodine. Na 19. kilometri štátnej cesty č. 37 v Boršodsko-abovsko-zemplínskej župe, kde osobné auto nečakane prešlo do protismeru, čím skrížilo dráhu autobusu a došlo k čelnej zrážke. Obe vozidlá následne skončili v priekope, autobus sa prevrátil na bok.

 

img

 

Deti z michalovského folklórneho súboru Zemplínik, ktoré pri nehode utrpeli zranenia, sú mimo ohrozenia života, jeden zo zranených dospelých utrpel komplikovanejšie zranenia, liečiť sa bude pravdepodobne viac ako osem dní. Všetkých previezli na ošetrenie do župnej nemocnice v Miškovci.

 

img

 

Zranená bola aj posádka osobného auta, kde sa viezli dvaja dospelý a dieťa.

 

Nezranené deti z autobusu umiestnili do príchodu náhradného vozidla v spoločenskom centre neďalekého mesta Szerencs, kde im poskytli stravu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies