Mestská polícia v Bratislave posilňuje hliadky v okolí Železnej studienky a Koliby

NETKY.SK • 7 Apríl 2016, 14:18 • 2 min
Mestská polícia v Bratislave posilňuje hliadky v okolí Železnej studienky a Koliby

BRATISLAVA – V okolí Železnej studienky a Koliby bude hliadkovať viac mestských policajtov. Dôvodom je narastajúci počet návštevníkov týchto rekreačných lokalít.

slovakia

left justify in out

Mestská polícia bude hliadkovať na Železnej studienke a Kolibe najmä počas víkendov a v dňoch pracovného pokoja. "Dohliadať bude najmä na poriadok a bezpečnosť návštevníkov," spresnila hovorkyňa.

 

Z dôvodu zabezpečenia plynulej dopravy budú policajti v prípade naplnenia parkovísk pri Železnej studienke aj odkláňať vozidlá, a to už na kruhovom objazde na Ceste na Červený most smerom na okolité parkoviská.

 

Na Železnej studienke budú mestskí policajti dohliadať aj na dodržiavanie zákazu vjazdu vozidiel na ulicu Cesta mládeže. "Príslušníci jazdnej polície budú na koňoch dohliadať na poriadok a bezpečnosť návštevníkov v okolí Partizánskej lúky. Kontrolovať budú aj dodržiavanie predpisov zo strany cyklistov," priblížila Miklovičová s tým, že policajti budú taktiež dohliadať, či majitelia psov vedú svoje psy na vôdzke.

 

Na Kolibe okrem dohľadu nad poriadkom a bezpečnosťou budú mestskí policajti regulovať dopravu na ulici Cesta na Kamzík. "Odporúčame občanom, aby na dopravu do okolia Železnej studienky a Koliby využili mestskú hromadnú dopravu," povedala hovorkyňa. V prípade, že návštevníci na dopravu využijú svoje vozidlo, mali by podľa mestskej polície zvážiť parkovanie na okolitých parkoviskách.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies