Messi ráno zvíťazil nad chorobou, večer dvoma gólmi nad Osasunou

NETKY.SK • 6 Január 2012, 10:02 • 2 min
Messi ráno zvíťazil nad chorobou, večer dvoma gólmi nad Osasunou

Messi ráno zvíťazil nad chorobou, večer dvoma gólmi nad Osasunou

slovakia

left justify in out

img

Španielsky futbalový gigant FC Barcelona vstúpil do nového roka výhrou 4:0 v prvom stredajšom osemfinále Kráľovského pohára nad Osasunou Pamplona. Pred stretnutím sa z tábora katalánskeho tímu šírili správy, podľa ktorých jeho hviezdny klenot Lionela Messiho napadol chrípkový vírus. Údajne sa mu však pred duelom polepšilo a bol schopný hrať, pričom aj s oslabenou imunitou bol opäť najlepší zo všetkých na ihrisku. Ako striedajúci hráč (pozn. - do hry sa dostal v 59. min) zaznamenal dva góly svojho mužstva, keď ten druhý mal poradové číslo 31 v tejto sezóne.
"Cítil som sa lepšie, nezvracal som a nemal som teplotu. Mal som len bolesti žalúdka, aj preto som ráno netrénoval. Neskôr už som začal veriť, že večer budem môcť hrať," povedal Messi. Kouč "Barcy" Pep Guardiola sa na pozápasovej tlačovej konferencii bránil obvineniam, podľa ktorých išlo o zinscenovanú situáciu. "Verte mi, že nie. Ráno trápili Lionela bolesti brucha, necítil sa dobre a keďže chrípka už predtým zložila do postele brankára Valdesa, mysleli sme si, že Messi ju má tiež. Popoludní mi však zavolal, že už je to lepšie a preto som ho posadil na lavičku a nie na tribúnu," vysvetlil Guardiola.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies