Messi pre zranenie stehenného svalu vynechá záver sezóny

NETKY.SK • 14 Máj 2013, 12:20 • 2 min
Messi pre zranenie stehenného svalu vynechá záver sezóny

MADRID - V drese futbalového FC Barcelona čerstvý španielsky majster Lionel Messi s určitosťou vynechá záver sezóny v Primera División pre problémy s ľavým zadným stehenným svalom, pre ktoré nedohral nedeľňajšie stretnutie na trávniku Atlética Madrid (2:1).

slovakia

left justify in out

Argentínsky kanonier požiadal trénera Tita Vilanovu dvadsať minút pred koncom duelu, aby ho stiahol z ihriska, hoci ten už vyčerpal všetky tri striedania. Barcelončania dohrávali desiati.

Dvadsaťpäťročný Messi sa zranil 2. apríla v prvom štvrťfinálovom zápase Ligy majstrov doma proti Parížu Saint-Germain (2:2), napriek nie stopercentnému stavu hral v odvete, takisto aj v semifinále proti Bayernu Mníchov a tiež sa objavil na ihrisku aj v niektorých ligových zápasoch. Štvornásobný najlepší hráč planéty nastrieľal v tejto ligovej sezóne 46 gólov. Barcelona si cez víkend zabezpečila v predstihu 22. ligový triumf v histórii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies