Messi je fit, proti Španielom chce hrať

NETKY.SK • 27 Marec 2018, 09:37 • 2 min
Messi je fit, proti Španielom chce hrať

MADRID - Lionel Messi nastúpi v drese futbalistov Argentíny v utorkovom prípravnom súboji proti Španielsku, ktorý sa bude hrať v Madride. Tréner Argentínčanov Jorge Sampaoli povedal, že svalové problémy u jedného z najlepších hráčov na svete už ustúpili.

slovakia

left justify in out

"Včera a dnes už Messi trénoval a bol v poriadku. Nemyslím si, že bude mať nejaký problém, keď nastúpi," povedal Sampaoli.

Menšie svalové prinútili útočníka FC Barcelona zostať na lavičke v piatok v Manchestri, Argentínčania aj bez Messiho zdolali Talianov 2:0. "Ak by mal riskovať, určite by sa Leo ozval aj teraz. Deň pred zápasom proti Talianom upozornil, že nie je v poriadku a akceptovali sme to," dodal Sampaoli.

Pre Messiho bude zápas proti Španielom špecifický. Na trávniku sa stretne ako súper s viacerými spoluhráčmi z Barcelony, minimálne s trojicou Andrés Iniesta, Gerard Piqué, Jordi Alba. Hrať sa bude v stánku Atlética Madrid Wanda Metropolitano Stadium.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies