Messi dal dva góly a premenil penaltu, Miami postúpilo do štvrťfinále

NETKY.SK • 7 August 2023, 08:55 • 2 min
Messi dal dva góly a premenil penaltu, Miami postúpilo do štvrťfinále

FRISCO - Argentínsky futbalista Lionel Messi strelil dva góly a premenil penaltu a prispel tak k výhre Interu Miami v osemfinálovom zápase Leagues Cupu nad FC Dallas 5:4 po rozstrele.

slovakia

left justify in out

Duel sa v riadnom hracom čase skončil 4:4. Tridsaťšesťročný útočník otvoril skóre už v 6. minúte, v 85. zakrútil priamy kop do pravého horného rohu brány a vyrovnal na 4:4. V rozstrele premenil hneď prvú jedenástku, uspeli aj všetci jeho spoluhráči a Miami sa tak tešilo z postupu. Na druhej strane nedal Paxton Pomykal.

Inter vo štvrťfinále čaká víťaz duelu medzi Charlotte a Houstonom Dynamo. V Leagues Cupe hrajú tímy z Major League Soccer a mexickej najvyššej súťaže Liga MX.

 

Lionel Messi má za sebou už štvrtý zápas za zámorský klub Inter Miami a na konte má už sedem gólov. Minulý týždeň sa postaral dvoma gólmi o triumf Interu Miami nad Orlandom City 3:1. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR, Športky Foto: Sportnet
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies