Budú do kritickej infraštruktúry patriť aj zamestnanci Slovenskej pošty?

NETKY.SK • 10 Marec 2021, 08:45 • 2 min
Budú do kritickej infraštruktúry patriť aj zamestnanci Slovenskej pošty?

BRATISLAVA - Minister dopravy by chcel, aby do kritickej infraštruktúry boli zaradení aj zamestnanci Slovenskej pošty.

slovakia

left justify in out

Do kritickej infraštruktúry by mali patriť aj zamestnanci Slovenskej pošty, lebo sú súčasťou prvej línie v boji proti koronavírusu. Skonštatoval to minister dopravy Andrej Doležal, podľa ktorého je nemysliteľné, aby nemohli byť prednostne zaočkovaní proti ochoreniu Covid-19 aj ľudia, ktorí svojou každodennou prácou pomáhajú udržať život v krajine.

 

img

 

"Aj kolegovia na pošte sú prvá línia! Poštoví doručovatelia, či zamestnanci na prepážkach, sa denne stretávajú s desiatkami ľudí vrátane seniorov, doručujú a preberajú zásielky, balíky, vyplácajú dávky, dôchodky. Vždy budem bojovať za to, aby sa táto naša prvá línia dostala na očkovanie," napísal na sociálnej sieti.
 

Andrej Doležal sľúbil, že na kolegov z pošty nezabudol a za ich zdravie bude naďalej bojovať spolu s Martinom Ľuptákom, predsedom predstavenstva spoločnosti Slovenská pošta.
 

Mohlo by vás zaujímať: Rezort zdravotníctva sľubuje jednoduhšiu registráciu a viac ako štvrť milióna nových termínov na očkovanie



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona